Πάνω Frame [668xX]
Αρχική σελίδα Περισσότερα
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Banner Αριστερό 1
Banner Αριστερό 2
Banner Αριστερό 3 [200xX]
facebook
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 4
  • Κεντρικό Banner Slide 5
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]

 

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το Μάιο του 1955 από τον Μπιρμπιλόπουλο <<ΝΤΙΝΟΣ>> Κων/νο  με κύρια ιδιότητα τη κατασκευή σουστών βαρέων οχημάτων και επισκευή συστημάτων αναρτήσεων αυτών.
Ο ιδρυτής της επιχείρησης γεννήθηκε το 1923 στη Μερόπη Μεσσηνίας και από 8 ετών εργαζόταν ως υπάλληλος σε σιδεράδικο της περιοχής. Το 1945 μετακινήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε να εργάζεται σε εργοστάσιο σουστών αυτ/των στο Βοτανικό. Το 1955 ίδρυσε το συνεργείο σουστών στη οδό Μεθώνης & Μαυρομιχάλη και το 1958 μεταφέρθηκε στη τωρινή του έδρα, Παλαμηδίου 20 όπου αργότερα επεκτάθηκε και στο 22.
Από το 1968 και σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε να εργάζεται στην επιχείρηση ο υιός Μπιρμπιλόπουλος Γεώργιος ως βοηθός και από το 1977 ως καταξιωμένος ελασματουργός.
Το 1972 η επιχείρηση απέκτησε τα πρώτα μηχανήματα επεξεργασίας σουστών αφού μέχρι τότε όλες οι κατασκευές και οι μετατροπές γίνονταν με πύρωμα στο καμίνι και διαμόρφωση με σφυρί και αμόνι.
Από το 1983 η επιχείρηση λειτουργούσε με την επωνυμία Κ.Μπιρμπιλόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ με μέλη το Μπιρμπιλόπουλο Κων/νο, Μπιρμπιλοπούλου Ευαγγελία & Μπιρμπιλόπουλο Γεώργιο, και το 1988 συμπεριλήφθηκε και 2ος υιός Μπιρμπιλόπουλος Χαράλαμπος ο όποιος έμεινε μαζί μας μέχρι το 1992 όπου και απεβίωσε.
Το 1995 λόγο συνταξιοδότησης ο ιδρυτής αποσύρθηκε και ανέλαβε την επιχείρηση ο Γιώργος. Ο Γιώργος με την όρεξη που είχε για δημιουργία κατάφερε να φτάσει την επιχείρηση στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Το 1997-98 έκανε τις πρώτες επενδύσεις σε μηχανήματα μηχανουργείου και ελασματουργείου και ξεκίνησε τις μεταλλικές κατασκευές-επισκευές σε φορτηγά-νταλίκες. Οι εργασίες αυτές περιλάμβαναν κατασκευές πείρων-δακτυλιδιών αναρτήσεων, κατασκευές ζυγιών, κατασκευές εξατμίσεων-ρεζερβουάρ, τοποθέτηση πατωμάτων σε καρότσες, τοποθέτηση κλειδιών κοντέινερ κ.α.
Το 2005 ξεκίνησαν να εργάζονται στην επιχείρηση παράλληλα με τις σπουδές τους, τα εγγόνια του ιδρυτή , Κων/νος, Διονύσης και Χαράλαμπος .Οι νέες ιδέες και η όρεξη των νέων προσώπων επέκτεινε το εύρος εργασιών της επιχείρησης σε νέους κλάδους όπως η επισκευή και κατασκευή υδραυλικών κυλίνδρων φορτηγών και μηχανημάτων, επισκευή συστημάτων πέδησης(φρένων) και σέρβις οχημάτων. Το 2011 ο Κων/νος αποφοίτησε Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ και ο Διονύσης ως Τεχνικός Οχημάτων.
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]
SSL Certificates